وکیل خانواده در مقایسه با خدمات میانجی گری خانواده

جدایی و طلاق سریع و با کمترین هزینه

اغلب زوج‌هایی که برای جدایی و طلاق اقدام می‌کنند تصورشان این است که به وکیل خانواده نیاز دارند و این کار هزینه‌بر، استرس‌زا و زمان‌بر است. پس از این که با یک وکیل خانواده قابل اطمینان مشورت می‌کنند، متوجه می‌شوند برای طلاق و جدایی راه‌های ارزان‌تر، سریع‌تر و کم فشارتری هم وجود دارد، یعنی کمک گرفتن از میانجی خانواده.

میانجی خانواده می‌تواند در زمینه جدایی، طلاق، نفقه کودک، نفقه زوجین و تقسیم دارایی، به شما کمک کند. تفاوت اصلی در این است که این که این مسائل در کجا و چگونه حل شوند.

موقعی که یکی از زوجین برای طلاق اقدام می‌کند، میانجی خانواده درباره شرایط مالی مدرک جمع آوری می‌کند و اسناد موردنظر را آماده می‌کند تا از طرف موکل خود مذاکره کند. میانجی خانواده درباره حضانت کودک هم صحبت می‌کند، با این وجود فرآیند کار میانجی خانواده آنقدرها تهاجمی نیست و در تمام مراحل، حتی حضانت کودک، ملایمت به خرج می‌دهند.

چرا میانجی گری بهتر است؟

میانجی گری در زمینه جدایی یا طلاق اغلب داوطلبانه بوده و بحث‌های کمتری می‌طلبد. میانجی‌ ها از لحاظ قانونی به اندازه داور قدرت ندارند و نمی‌توانند تصمیم نهایی بگیرند، مگر این که زوجی که برای جدایی یا طلاق اقدام کرده تصمیم داشته باشد چنین قدرتی را به میانجی بدهد. در نتیجه، میانجی خانواده در دعوی قضایی، نسبت به یک وکیل طلاق، مزیت‌های بیشتری دارد که عبارتند از:

تسریع فرآیند: فرآیند میانجی گری در زمینه جدایی شامل زوج و یک طرف سوم است که در زمینه جدایی یا طلاق مذاکره می‌کنند. فرآیند میانجی گری وقت و هزینه هر دو طرف را کمتر می‌کند و دیگر لازم نیست در جلسات دادگاه شرکت کنید یا به تقویم دادگاه محدود شوید.

نیازهای کودک: اگر پای کودک هم درمیان است، باید در مسیر میانجی گری به نیازهای کودک و صدای او بیشتر توجه کرد. در نتیجه مذاکرات مربوط به مسائل مالی به وکیل خانواده و دادگاه محول می‌شود.

هزینه کمتر: استخدام میانجی خانواده در مسیر طلاق یا جدایی، نسبت به کمک گرفتن از وکیل خانواده، کم هزینه‌ تر است و مسائل خانوادگی هم سریع‌ تر حل می‌شوند. بنابراین هم هزینه کمتری پرداخت می‌کنید و هم سریع‌ تر به نتیجه می‌رسید.

نظارت: هدف میانجی گری مذاکره بر سر رسیدن به یک توافقنامه طلاق است که هر دو طرف از آن راضی باشند. بنابراین هر دو طرف در تنظیم این توافقنامه حرفی برای گرفتن دارند و بر نتیجه آن نظارت بیشتری خواهند داشت.

محرمانگی: فرآیند میانجی گری محرمانه است. درست برخلاف جلسات دادگاه که هم عمومی هستند و هم ضبط می‌شوند. فرآیند میانجی گری کاملاً خصوصی است و ضبط نمی‌شود. میانجی‌ها هرگز اطلاعات فاش شده در این فرآیند را افشا نمی‌کنند. همین دلیل به خودی خود می‌تواند باعث شود که میانجی خانواده را به وکیل دعوی ترجیح دهید.

توافق بیشتر: زوجی که برای جدایی یا طلاق اقدام کرده‌اند اغلب یک توافقنامه مشترک طلاق آماده کرده‌اند و بر نتیجه فرآیند میانجی گری کنترل بیشتری دارند، بنابراین در این مورد، نسبت به کمک گرفتن از وکیل دعوی قضایی، توافق بیشتری حاصل می‌شود.

خانواده‌ای که مسیر طلاق یا جدایی را طی می‌کنند به لطف میانجی خانواده این شرایط را بهتر پشت سر می‌گذارند و روابطشان خراب نمی‌شود.

جلسه مشاوره رایگان امروز را رزرو کنید یا فرم زیر را پر کنید.